Samarbeid

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere og leverandører.
For å få dette til er vi avhengig av å ha lokale gårder, produsenter og leverandører innen mat og drikke som samarbeidspartnere og leverandører. Vi jobber tett med alle våre partnere og leverandører med blant annet utvikling og testing av produkter, workshops, gjestespill under pop-up middager, partner middag for å knytte kontakt med andre i samme båt og mye mer. Et av våre mål er blant annet  å åpne et lite landhandleri hvor det også vil være mulighet for å selge produkter over disk til den lokale befolkningen   

Holtsmark Mathus er en del av ærverdige Sem Gjestegård som tar tilbake Øvre Sem Gård som navn. Vi på Holtsmark skal drifte alt innen selskap, kurs i alle varianter, pop-up restaurant og arrangementer samt catering drift i de eksisterende lokalene som står i dag, men om ikke så alt for lenge vil renoveringen av den gamle låven starte hvor vi åpner en fullverdig restaurant, café, utsalg av lokale produkter og et fantastisk selskapslokale i 2024! 

Kort fortalt skal Holtsmark og Øvre Sem Gård være for og av lokale aktører med en visjon om å lage et samlingspunkt for kunnskap, selvforsyning, kultur & tradisjoner rundt det vi driver med og det vi utvikler av prosjekter.  

Interessant? Kontakt oss her å skriv litt om hva du driver med! 

 

 

 • Kokkekurs for barn

  3. Mars 2024 - kl. 12.00

  Har du barn som synes matlaging er spennende?
  Da er kokkekurs for barn midt i blinken.
  Sammen med våre kokker får barna lage en 3-retters meny basert på gode, norske råvarer i sesong.


  -

  -

  Les mer 
 • Bistro kveld på Øvre Sem Gård

  19. Oktober 2024 - kl. 18.00

  Kalven Arne fra våre trofaste venner på Bergvang Gård har levd et godt liv på beite rundt Semsvannet. Det har resultert til kvalitetskjøtt på øverste nivå og noe som vi mener burde hedres med en egen kveld i restauranten hos oss.

  Les mer 
 • Familiejulebord 2024

  1, 8, 15 Desember 2024 - kl. 13.00 / 17.00

  Etter en kjempesuksess gjentar vi Familiejulebord i 2024 på Øve Sem Gård.

  Vi inviterer til familie julebordsbuffet med et rikt utvalg av hjemmelagde varme -og kalde julefavoritter, kaker og desserter.
  Det blir juleverksted for alle barn og kanskje nissens hjelper kommer?

  -

  Les mer