Kokkekurs for barn

Øvre Sem Gård, Kokkekurs for barn 9-15år - 1. September 2024 
Tema: Det Italienske kjøkken med Norske råvarer

Kokkekurs for barn - 799,-
Middag per foresatt, 3 retters meny - 500,-
Tid: kl. 12.00-15.00
Middag: kl. 15.00-16.00

Har du barn som synes matlaging er spennende?
Da er kokkekurs for barn midt i blinken!

Sammen med våre kokker får barna lage en 3-retters meny basert på gode, norske råvarer i sesong.

Barna får utdelt forkle og får lære om bruken av ulike kjøkkenredskaper og blir kjent med råvarene ved å ta på, smake og lukte. Vi opplever at når barn får tilberede maten selv våger de å smake på mer. Målet er å gi barna bedre forståelse for hvor maten kommer fra, hvordan råvarene kan brukes – og selvfølgelig at de skal oppleve matglede.

Aktiviteten inkluderer opplæring i bruk av utstyr, informasjon om kjøkkenhygiene, opplæring i kutteteknikker, gratis drikke og prøvesmaking av kurets meny til barna. Foresatte er hjertelig velkommen til å delta på en 3 retters middag laget og servert av barna selv.

Ti tar forbehold om nok påmeldte og at andre eventer ikke står i veien for gjennomføring av kurset


Vi gleder oss!

Booking
 

Hos oss lærer vi ikke bare en ferdighet eller et håndverk, vi brenner for å dele kunnskap om et håndverk som kanskje er undervurderes med tanke på hvor avhengig vi er av dette i dagens samfunn er. Vi mener at det er en kunst til ethvert håndverk og at kunst bør overføres fra generasjon til generasjon.

Teamet vårt består av dyktige håndverkere som har brukt år på å finpusse på teknikkene vi bruker. De har et vell av kunnskap og kompetanse som vi er ivrige etter å dele med dere. Vi er ikke bare lærere, vi er mentorer som setter sin ære i å gi videre lidenskapen og ferdighetene våre til alle generasjoner.

Når du blir med på kursene våre, lærer du ikke bare et håndverk, du blir en del av et fellesskap. Våre kurs er designet for å være samarbeidende og støttende og du vil være omgitt av likesinnede personer som deler din lidenskap for læring, og skaper et miljø som er både inspirerende og motiverende.

Vi mener også at læring skal være morsomt, og det er derfor vi gjør kursene våre engasjerende og praktiske. Du vil jobbe med ekte materialer og verktøy, noe som gir deg muligheten til å lære ved å gjøre. Vi vil veilede deg hvert trinn på veien, og sikre at du føler deg trygg og komfortabel mens du lærer.

Vårt slagord er “Bærekraftig samarbeid - lokalt dyrket”, hvor viktigheten av å støtte lokale produsenter og gårder samtidig som man fremmer bærekraftig og lokal mat. Menyen vil inneholde råvarer av høy kvalitet hentet direkte fra lokale bønder og produsenter, slik at vi kan tilby en virkelig unik opplevelse. 

Vi jobber tett med bønder for å planlegge hva de skulle dyrke og når. Dette tette samarbeidet vil også gjøre det mulig for oss å være mer fleksibel med det vi jobber med, og å dra nytte av et eventuelt uventet overskudd av råvarer. Vi ønsker også prioritere bruk av økologiske og bærekraftige jordbruksmetoder. Dette vil ikke bare støtte helsen til miljøet, men også helsen til kundene som spiser maten. 

 • Kokkekurs for barn

  3. Mars 2024 - kl. 12.00

  Har du barn som synes matlaging er spennende?
  Da er kokkekurs for barn midt i blinken.
  Sammen med våre kokker får barna lage en 3-retters meny basert på gode, norske råvarer i sesong.


  -

  -

  Les mer 
 • Bistro kveld på Øvre Sem Gård

  19. Oktober 2024 - kl. 18.00

  Kalven Arne fra våre trofaste venner på Bergvang Gård har levd et godt liv på beite rundt Semsvannet. Det har resultert til kvalitetskjøtt på øverste nivå og noe som vi mener burde hedres med en egen kveld i restauranten hos oss.

  Les mer 
 • Familiejulebord 2024

  1, 8, 15 Desember 2024 - kl. 13.00 / 17.00

  Etter en kjempesuksess gjentar vi Familiejulebord i 2024 på Øve Sem Gård.

  Vi inviterer til familie julebordsbuffet med et rikt utvalg av hjemmelagde varme -og kalde julefavoritter, kaker og desserter.
  Det blir juleverksted for alle barn og kanskje nissens hjelper kommer?

  -

  Les mer