Om oss
Velkommen til vår “Bærekraftig samarbeid - lokalt dyrket” mat konsept, hvor vi tror på viktigheten av å støtte lokale produsenter og gårder samtidig som vi fremmer bærekraftig og lokal mat. Menyen vår inneholder råvarer av høy kvalitet hentet direkte fra lokale bønder og produsenter, slik at vi kan tilby en virkelig unik og deilig matopplevelse.
Med slagordet vårt, "Bærekraftig samarbeid - lokalt dyrket" understreker vår forpliktelse til å bringe fersk og sunn mat til våre kunder samt å skape et bærekraftig mat-system som fremhever bruken av lokalt dyrkede ingredienser. Vi mener at alle skal ha muligheten til å nyte deilige lokale ingredienser og derfor streber vi etter å holde prisene våre fornuftige.
Vi jobber tett med bønder for å planlegge hva de skulle dyrke og når. Dette tette samarbeidet vil også gjøre det mulig for oss å være mer fleksibel ved menyutvikling, og å dra nytte av et eventuelt uventet overskudd av råvarer. Vi ønsker også prioritere bruk av økologiske og bærekraftige jordbruksmetoder. Dette vil ikke bare støtte helsen til miljøet, men også helsen til kundene som spiser maten.
Vi liker å lage mat av høy kvalitet som serveres der du vil ha den – hjemme hos deg eller i et selskaps- eller konferanselokale. «Våre» gjester kommer sjelden for matens skyld, slik de gjør på en restaurant. Men det blåser vi i, vi vil at maten skal være en like stor opplevelse, som selve begivenheten. Alt du får på bordet fra vårt kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer.
Å være kunde hos oss skal være en fantastisk opplevelse fra start til slutt. Det handler ikke bare om det øyeblikket smaken treffer tungen, men hele reisen fra du bestiller til maten står på bordet.
Holtsmark har som mål og daglig levere et produkt av beste kvalitet, med gode råvarer levert fra riktige produsenter og gårder. Derfor jobber vi hele tiden med å utvikle løsninger som inneholder sunn, bærekraftig og tidsriktig mat.
Vi har erfaringen og kompetansen som kreves for og alltid kunne levere på forventninger og behov. Våre kunder skal alltid føle seg hørt og ivaretatt, derfor har vi gjort det enkelt, praktisk og miljøvennlig å være kunde hos oss.
Har lang fartstid innen kjøkken, restaurantdrift og konseptutvikling og vært kjøkkensjef på restauranter som Pascal patisserie & brasserie, Baltazar ristorante & enoteca, The social kitchen, Elvebredden catering, Lysebu hotell samt drevet Private Dining (fine dining catering). Fra 2018 har Michael vært med på å utvikle restaurant konseptene til Oche og Shufl hvor de har åpnet 9 restauranter spredt utover de fleste kontinenter. Sammens med Georg Lunga har de gjort suksess med å designe og drevet et eget knivmerke under navnet Naifu (tidl. kjent som Kniiv) som ble lansert i 2020.
Å vokse opp i Finnmark har gitt en spesiell nærhet til naturen, tradisjonell matlaging og teknikker som gir en stor fordel for oss og som vi vil videreføre på Øvre Sem Gård og i tillegg opprettholde de verdiene vi har til felles med Øvre Sem, våre samarbeidspartnere og leverandører
-
Kokkekurs for barn
Les mer3. Mars 2024 - kl. 12.00
Har du barn som synes matlaging er spennende?
Da er kokkekurs for barn midt i blinken.
Sammen med våre kokker får barna lage en 3-retters meny basert på gode, norske råvarer i sesong.-
-
-
Bistro kveld på Øvre Sem Gård
Les mer19. Oktober 2024 - kl. 18.00
Kalven Arne fra våre trofaste venner på Bergvang Gård har levd et godt liv på beite rundt Semsvannet. Det har resultert til kvalitetskjøtt på øverste nivå og noe som vi mener burde hedres med en egen kveld i restauranten hos oss.
-
Familiejulebord 2024
Les mer1, 8, 15 Desember 2024 - kl. 13.00 / 17.00
Etter en kjempesuksess gjentar vi Familiejulebord i 2024 på Øve Sem Gård.
Vi inviterer til familie julebordsbuffet med et rikt utvalg av hjemmelagde varme -og kalde julefavoritter, kaker og desserter.
Det blir juleverksted for alle barn og kanskje nissens hjelper kommer?-