Kokkekurs for voksne
Øvre Sem Gård, - På forespørsel, minimum 6 personer
Kokkekurs "3-retter" - 1899,-
Varighet: ca 4 timer
Bli den beste på hjemmekjøkkenet!
Et hyggelig avbrekk i en hektisk hverdag, eller som en teambuilding-aktivitet for både private og bedrifter har dere mulighet til å tilberede og lage en 3-retters meny basert på sesongens beste råvarer og tradisjonsrike teknikker sammen med våre kokker.
Vi starter kurset med et glass bobler, en gjennomgang av menyens råvarer, filetering og forberedelser. Deltakerne deles deretter inn i grupper som vil lage mat sammen med oppfølging og samtaler med våre kokker.
Etter endt økt på kjøkkenet får deltakerne gleden av å spise egenlaget mat sammen, med mulighet for servering av friske drikkevarer.
Vi gleder oss!

Hos oss lærer vi ikke bare en ferdighet eller et håndverk, vi brenner for å dele kunnskap om et håndverk som kanskje er undervurderes med tanke på hvor avhengig vi er av dette i dagens samfunn er. Vi mener at det er en kunst til ethvert håndverk og at kunst bør overføres fra generasjon til generasjon.
Teamet vårt består av dyktige håndverkere som har brukt år på å finpusse på teknikkene vi bruker. De har et vell av kunnskap og kompetanse som vi er ivrige etter å dele med dere. Vi er ikke bare lærere, vi er mentorer som setter sin ære i å gi videre lidenskapen og ferdighetene våre til alle generasjoner.
Når du blir med på kursene våre, lærer du ikke bare et håndverk, du blir en del av et fellesskap. Våre kurs er designet for å være samarbeidende og støttende og du vil være omgitt av likesinnede personer som deler din lidenskap for læring, og skaper et miljø som er både inspirerende og motiverende.
Vi mener også at læring skal være morsomt, og det er derfor vi gjør kursene våre engasjerende og praktiske. Du vil jobbe med ekte materialer og verktøy, noe som gir deg muligheten til å lære ved å gjøre. Vi vil veilede deg hvert trinn på veien, og sikre at du føler deg trygg og komfortabel mens du lærer.
Vårt slagord er “Bærekraftig samarbeid - lokalt dyrket”, hvor viktigheten av å støtte lokale produsenter og gårder samtidig som man fremmer bærekraftig og lokal mat. Menyen vil inneholde råvarer av høy kvalitet hentet direkte fra lokale bønder og produsenter, slik at vi kan tilby en virkelig unik opplevelse.
Vi jobber tett med bønder for å planlegge hva de skulle dyrke og når. Dette tette samarbeidet vil også gjøre det mulig for oss å være mer fleksibel med det vi jobber med, og å dra nytte av et eventuelt uventet overskudd av råvarer. Vi ønsker også prioritere bruk av økologiske og bærekraftige jordbruksmetoder. Dette vil ikke bare støtte helsen til miljøet, men også helsen til kundene som spiser maten.
-
Restaurant & Uteservering på Øvre Sem Gård
Les merUtvalgte datoer
Det er med stor glede og stolthet vi kan annonsere at restauranten i hovedhuset på Øvre Sem Gård endelig åpner opp for bookinger mens låven blir restaurert og ny restaurant står klar i 2026.
-
Vi holder kun åpent på utvalgte datoer og vi legger ut nye datoer fortløpende.
-
-
17. Mai brunsj på Øvre Sem Gård
Les mer17. Mai - fra kl. 12.00 - Øvre Sem Gård
Er du klar for å feire Norges nasjonaldag på en autentisk og sjarmerende gård midt i hjertet av norsk natur? Da er vår 17. mai-brunsj på Øvre Sem Gård det perfekte stedet for deg og dine kjære!
-
Brunsjen er en hyllest til det beste av norsk matkultur, med ferske og smakfulle ingredienser hentet fra nærområdet.
-
Familiejulebord 2025 på Øvre Sem Gård
Les mer30/11, 7 & 14/12 2025 - kl. 13.00 / 17.00
Etter en kjempesuksess gjentar vi Familiejulebord i 2025 på Øve Sem Gård.
-
Vi inviterer til familie julebordsbuffet med et rikt utvalg av hjemmelagde varme -og kalde julefavoritter, kaker og desserter.
Det blir aktiviteter for barn og kanskje nissens hjelper kommer?